DJELATNICI INEL-a NA 10. DANIMA INŽENJERA ELEKTROTEHNIKE

Naša tvrtka, INEL d.o.o. Đakovo, i ove je godine sudjelovalo na jubilarnim 10. Danima inženjera elektrotehnike (DIE) u Puli. Osim Darka Angebrandta, dipl.ing.el. koji je ujedno i predsjednik Organizacijskog odbora 10.DIE, na kongresu su bili prisutni i Vjekoslav Dugeč, mag.ing.el., Goran Petrović, ing.el., Alen Rajčić, ing.el., Zvonimir Puljić, univ.bacc.ing.el. i Karlo Angebrandt, bacc.oeec.
Naši inženjeri aktivno su sudjelovali u raspravama koje su se održavale na okruglim stolovima vezanim uz teme akreditacije za obavljanje poslova djelatnosti ispitivanja, te za primjenu BIM-a, gdje smo kao tvrtka dali svoje viđenje na primjenu cijelog BIM procesa projektiranja i prelazak s dosadašnjeg „klasičnog“ projektiranja na BIM standard.
Dakako osim aktivnog sudjelovanja u stručnom dijelu 10. jubilarnih DIE, ugodno smo se družili s ostalim kolegicama i kolegama na zajedničkim domjencima i svečanoj završnoj večeri.
Po završetku stručnog dijela, zajedno s ostalim kolegama, sudionicima 10. DIE, posjetili smo uspješnu tvrtku INFOBIP iz Vodnjana te obišli staru jezgru grada Rovinja i ugodno ručali na stanciji Buršić uz poznate istarske specijalitete.
Nadamo se da se s kolegicama i kolegama vidimo i nagodinu na 11.DIE.