O nama

Tvrtka je osnovana 1992. godine sa sjedištem u Đakovu i od tada pa do danas isključiva djelatnost tvrtke je izrada elektrotehničkih projekata, konzalting, inženjering usluge iz područja elektrotehnike i ispitivanja i mjerenja elektrotehničkih instalacija i sustava. Cilj nam je u svim tim područjima postići visoke standarde kvalitete, zadovoljne investitore i poslovne partnere, te zbog toga djelatnost ne namjeravamo širiti na druga područja projektiranja. Također 2011. godine smo dobili ovlaštenje od ministarstva zaštite okoliša prostornog uređenja i graditeljstva za provedbu energetskih pregleda i energetskog certificiranja. Imamo vrlo dobru dugogodišnju poslovnu suradnju s desetak renomiranih tvrtki koje se bave arhitektonsko-građevinskim projektiranjem s područja cijele Hrvatske, kao i niz naših investitora i poslovnih partnera kojima direktno pružamo naše usluge. Dakako da je od naših početaka ciljano i primarno područje našeg rada bila Slavonija i Baranja, odnosno područje naših pet slavonskih županija, ali smo vremenom naše usluge proširili i prema partnerima izvan toga kruga. Danas našu djelatnost obavljamo na cjelokupnom teritoriju Republike Hrvatske.

Ne postoji uspješna tvrtka bez uspješnih i kreativnih djelatnika koji su zaslužni za poslovne rezultate. Ovoga trenutka naša tvrtka zapošljava šest projektanata koji rade na poslovima projektiranja, energetskog certificiranja, konzaltinga i inženjeringa iz područja elektrotehnike, od čega tri magistra inženjera elektrotehnike i tri inženjera elektrotehnike. Od zaposlenih projektanata dva imaju naziv i rješenje «ovlaštenog inženjera elektrotehnike», a dva «ovlaštenog inženjera gradilišta» Hrvatske komore inženjera elektrotehnike (HKIE). Stalni zadatak svih projektanata je stručno usavršavanje i poznavanje najnovijih tehničkih rješenja, kako bi našim investitorima i partnerima dali najbolje savjete i prijedloge tijekom izrade projekata ili stručnih studija. Zajedno s tvrtkom Ares d.o.o. i Angebrandt inženjering j.d.o.o. iz Osijeka raspolažemo s ukupno osam ovlaštenih inženjera elektrotehnike i pratećom ekonomskom i marketinškom službom te nam takva struktura omogućuje izradu i najsloženijih elektrotehničkih projekata i studija.

Uspješnost naše tvrtke potvrđuje ove godine i 30-i jubilej osnutka i uspješnog rada na dobrobit naših partnera i investitora.