INEL d.o.o. na 14. Danima Inženjera Elektrotehnike (DIE)

08.11.2022.

Rekordan broj od preko 850 inženjera elektrotehnike i sudionika Kongresa, u organizaciji Hrvatske Komore Inženjera Elektrotehnike (HKIE),  uz  brojne međunarodne i domaće goste,  predavače, izlagače… pod visokim pokroviteljstvom Predsjednika RH i Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine,  te sva četiri hrvatska elektrotehnička fakulteta iz Zagreba, Osijeka, Rijeke i Splita, okupio se od 29. rujna do 1. listopada, u hotelu Olympia Sky u Vodicama na 14. DIE. Ovaj rekordan broj sudionika Kongresa potvrđuje da su se DIE kroz protekle godine pozicionirali kao najveći nacionalni ali i regionalni stručni skup iz područja elektrotehnike.

Na DIE, uz Darka Angebrandta koji je predsjednik Organizacijskog odbora Kongresa, bili su prisutni i svi djelatnici naše tvrtke koji su sudjelovali kako na stručnom dijelu skupa tako i na zajedničkim druženjima i događanjima s ostalim kolegama elektro inženjerima.

Održano je niz stručnih predavanja iz područja elektrotehnike, panel diskusije o energetskoj tranziciji i ulozi poduzetnika i građana u izlasku iz energetske krize, OIE te predavanje i diskusija u organizaciji Ministarstva prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine na temu e-Građevinski dnevnik i rasprava o budućem Zakonu o legalizaciji infrastrukture.

Kraj skupa obilježen je organiziranim  izletom, plovidbom brodom na otok Prvić i posjet Memorijalnom centru Fausta Vrančića, te obilazak kanala sv. Ante i grada Šibenika.

logo 14.DIE
TEAM INEL
svečano otvaranje
iva
svečano otvorenje
ivana
svečano otvaranje
svi
komore
međunarodna
generalni sponzor Siemens
svečano zatvaranje
lole i Iva
logo HKIE