Otvorenje Gospodarskog centra u Osijeku

05.05.2023.

Nakon 20 mjeseci koliko je proteklo od početka radova u Osijeku je 21. travnja otvoren Gospodarski centar Osječko-baranjske županije. Riječ je o kapitalnom strateškom projektu Osječko-baranjske županije vrijednom 9,5 milijuna eura, koji je financiran sredstvima Osječko-baranjske županije, Europske unije i Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU te je izgrađen u partnerstvu s Gradom Osijekom, koji je poklonio zemljište. Ovim projektom Osijek je dobio veliki, moderni zatvoreni i otvoreni izložbeni sajamski prostori, multifunkcionalne dvorane za kongrese i poslovne sastanke, urede, te druge prateće sadržaje.

Svečanosti otvorenja nazočili su predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković, izaslanik predsjednika Hrvatskog sabora i gradonačelnik Osijeka Ivan Radić, ministrica Marija Vučković, ministri Davor Filipović i Šime Erlić, župan Osječko-baranjske županije Ivan Anušić, kao i brojni saborski zastupnici, gradonačelnici i načelnici te drugi uvaženi gosti. Među uzvanicima bio je i naš djelatnik Alen Rajčić, ing. el.  budući je i naša tvrtka doprinijela Izgradnji Gospodarskog centra u Osijeku kroz provedbu stručnog elektrotehničkog nadzora radova.

Velika nam je čast i zadovoljstvo što smo bili dio ovog velikog projekta koji će zasigurno doprinijeti rastu i razvoju istočnog dijela kontinentalne Hrvatske.